Maarten Hendrikse contact
Resultaat in beeld:

Referenties

Referenties
Meedenken, voooruit denken, vlot werken en kwaliteit leveren

 • Referentie diverse kluswerkzaamheden, afbouwen, schilderen en overige | G&Y Renovaties

  Inmiddels  heeft het team van G&Y Renovaties alweer vele jaren diverse werkzaamheden verricht van zeer uiteenlopende zaken. 

  Het grootste project is het afbouwen en schilderen van een casco woning geweest. De bereidheid, het meedenken en de grote flexibiliteit was hierbij zeer in het oog springend.  Opvallend is ook de betrouwbaarheid en de aandacht bij de diverse projecten. Problemen worden aangepakt.... eigenlijk is niets een probleem!

  Marion van Dalen-Wille | WilleWonen
  te Arnhem

 • Referentie Woningrenovatie 2012 | G&Y Renovaties

  Eind 2012 hebben wij een huis uit 1916 gekocht wat fors moest worden gerenoveerd. Via een vriend, die zeer tevreden was over het resultaat bij hem, kwamen we bij G&Y Renovaties voor stuc- en verfwerk.

  Binnen hebben we alle wanden laten stucen en het houtwerk laten verven. De buitenmuren waren oorspronkelijk ook gestuct maar de kwaliteit was dermate slecht dat besloten is alles kaal te halen en opnieuw te stucen. Bijna 6 maanden zijn de mannen bezig geweest. Er werd zeer hard en vooral ook keurig gewerkt, alles werd dagelijks opgeruimd. Het resultaat is top en de samenwerking was zeer prettig!!